Over onze apotheek

In onze ruime en gemoderniseerde apotheek bieden wij U een uitgebreid assortiment geneesmiddelen aan en dit met een zeer verzorgde en snelle service mede dankzij een toelevering van vijfmaal per dag door onze groothandels.
Het doel van deze apotheek en hun medewerkers is te trachten U professioneel te begeleiden in het gebruik van Uw voorgeschreven medicatie, U een degelijk advies te geven bij Uw persoonlijke keuze van Uw geneesmiddelen en verzorgingsproducten. Wij streven ernaar op een vriendelijke wijze Uw vertrouwenspersoon en persoonlijke raadgever te worden. Een degelijke informatisatie van onze apotheek, een voldoende ruim assortiment, een aangepaste inrichting en een degelijke Knowhow zijn hiervoor onze troeven.
Naast de klassieke medicijnen vindt U bij ons een zeer uitgebreide keuze aan verzorgingsproducten en cosmetica, kindervoeding en baby-producten, fyto- en homeopathie, dieetvoeding en maaltijdvervangers, lenzen en toebehoren. Daarnaast bieden we heel wat medische apparatuur aan (zoals bloeddrukmeters, bloedglucosemeters, aerosoltoestellen, enz..) en verhuren we materialen zoals aerosoltoestellen, krukken, rolstoel, elektrische bedden enz.… en incontinentiematerialen en steunverbanden die met de nodige privacy in een daartoe voorziene ruimte besproken kunnen worden.
Komt u gerust zelf eens een kijkje nemen, we staan met een enthousiast team van 3 apothekers en 3 assistenten altijd voor u klaar.